Als je hulp nodig hebt.

Omdat je graag iets groters opstart. Of simpelweg even hulp nodig hebt om met een kleine case vooruit te komen. Van eenvoudige consultancy-ondersteuning tot het uitbesteden van volledige data (management) & RPA-projecten.

Je kunt bij ons terecht.

Consultancy

Binnen het Powerplatform voor accountants hebben meerdere consultants zich verenigd. Elk met zijn eigen expertise (BI, Automate en Apps) en natuurlijk ervaring met administratie- en accountantskantoren.

Consultancy inzet is mogelijk vanaf twee uur (via Teams) of vier uur (op locatie).

Ontwerp

Heb je een grotere case? Een complex vraagstuk over databronnen combineren, het ontwerpen van een datawarehouse,  het opzetten van een data-lake of zoek je een slimme infrastructuur om je ontworpen Apps en Automates te ‘deployen’ binnen je werkplek?

Ons team van samenwerkende data- , software- en Microsoft architecten helpt je verder.

Project Realisatie

Dan de uitvoering! Van ontwerp tot bouw en oplevering. Wij regelen het voor je!

Afhankelijk van het type project trek je hierin op met één van de samenwerkende partijen binnen het Powerplatform voor accountants. We hebben ervaring met zeer grootschalige projecten.

Data en RPA oplossingen
-as-a-service

Als je al hebt geroken aan Power BI, Power Automate en Power Apps, ontdek je snel, dat voor schaalbaarheid meer nodig is. Meer kennis en kunde.

  • Hoe ga ik om met grote dataverzamelingen?
  • Hoe ontwikkel ik data connectoren?
  • Hoe maak ik apps binnen Teams?
  • Hoe distribueer ik (logic) apps binnen mijn 365-tenant?
  • Welke licentievormen zijn het meest geschikt in mijn situatie?

En … de meest gestelde (compliance) vraag: hoe houd ik grip op al het ‘hobby-werk’ dat collega’s uitvoeren op het Power Platform, maar beperk ik hen niet qua innovatie? 

 

Waarom we je graag helpen.

We zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform en vertalen deze graag naar jouw praktijk. Niet alleen omdat wij de kansen zien, maar vooral omdat we zien dat deze tools jouw kantoor een enorme innovatie-boost kunnen geven! Dat is gaaf!

Mitchel Klaasen

Adviseur & Consultant

Mitchel heeft ervaring in PowerAutomate en PowerBI basis. Met zijn creativiteit en praktijkervaring in de accountancy branche heeft hij altijd wel een idee hoe processen slimmer en efficiënter kunnen worden ingericht.

Bas Land

Power BI Expert

Bas is een expert in PowerBI en data-analyse. Met zijn ervaring bouwt hij samen met u complexe Dashboards en slimme oplossingen.

Dennis Blotenburg

Power Apps & Automate Expert

Dennis heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van Power Platform oplossingen. Hierbij ligt de hoofdfocus op het ontwikkelen van Power Apps (Canvas & Model Driven) en het automatiseren van bedrijfsprocessen middels Power Automate.

Reindert Doorn

Adviseur & Consultant

Reindert is IT-adviseur bij DOCCO en helpt accountantskantoren meer te halen uit hun bestaande ’toolkit’. Het Power Platform is daar een voorbeeld van. Hij is al jaren actief met BI en is expert in Excel. Sinds twee jaar geeft hij daarnaast eerstelijns ondersteuning en trainingen in Power BI. Zijn tech-skills, vindingrijkheid en kennis van de accountancypraktijk helpen om ook met Power Automate werk te maken van RPA in de praktijk.

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

 

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.