Ben jij erbij?

Er wordt volop gesproken over kansen rond data bij administratie- en accountantskantoren. Kantoren worstelen alleen met de concrete toepassingen, praktische hulpmiddelen of ontbreekt het aan kennis om de juiste data-infrastructuur op te zetten. Kantoren die al gestart zijn met slimme gegevens uitwisselingen en data-analyse hebben op hun beurt vragen over bijvoorbeeld data-eigenaarschap. Om de branche hierbij vooruit te helpen organiseren de samenwerkende partijen van het Power Platform een uniek online congres rond “Data & RPA” op 23 maart 2021.

Het congres biedt waarde voor accountants die willen kennismaken met de mogelijkheden van data analyse en robotisering van processen aan de hand van praktijk voorbeelden. Ook voor gevorderden en bijvoorbeeld IT-collega’s biedt het middagprogramma de nodige diepgang. Hierbij worden complexe thema’s als data-eigenaarschap, grenzen rond privacy, governance en beheer van Data&RPA-oplossingen en een pleidooi voor betere uitwisselstandaarden besproken.

Handen-uit-de-mouwen-opzet

Het congres wordt uitgezonden vanaf een studiolocatie, waarbij een breed scala aan sprekers de revue passeren. Onder andere onderzoeksbureau GBNED, cloudleverancier Microsoft en Advocatenkantoor Elferink&Kortier werken hieraan mee. Naast de inhoudelijke bijdragen, zullen ook andere kantoren aan het woord komen over de wijze waarop zij met behulp van Power BI en Power Automate invulling geven aan Data & RPA-vraagstukken. Tot slot zullen deelnemers ook zelf actief aan de slag gaan in zogenaamde ‘hackathon-breakouts’ om -onder begeleiding- direct aan praktijkcases te werken.

Waardevolle middag

Door de breakout-sessies verbeter je direct je vaardigheden en heeft het congres ook accenten van een training. Er wordt waardevolle kennis gedeeld, er is volop ruimte voor interactie, alle deelnemers ontvangen een (PE) deelname certificaat én een unieke gids met 30 tips van experts rond de inzet van data-analyse en robotisering binnen jouw kantoor.

Bekijk het volledige programma en regel direct je ticket