Online
Data & RPA Congres
23 maart 2021

Op deze ‘Powerdag’ word je geïnspireerd, delen we bijzondere praktijkcases en word je aan het werk gezet in een leuke hackathon! Dat wil je niet missen en kan je vanaf je eigen kantoor of huiskamer bijwonen!

Dit unieke digitale congres wordt georganiseerd
met medewerking van GBNED, Microsoft en andere sprekers.

Een dag vol inspiratie, interactie én praktische tips

 

Ontwikkelingen rond het Microsoft Power Platform, inhoudelijke bijdrages, korte lezingen, praktijkvoorbeelden én praktische breakouts waarin je zelf aan de slag kan!

4 PE-  € 99,- per ticket – vol=vol

 

Gerard Bottemanne

GBNED

Leonardo WIlbrink

Microsoft

Wilbert van Leeuwen

Peacock

Arie van Klompenburg

Davista

Anton Loeffen

Eshgro

Klaas Mollema

Hillstar

Bas Land

Powerplatform

Bas van Velzen

Powerplatform

Tom Faas

Powerplatform

Reindert Doorn

Powerplatform

Programma onderdelen

"Analytics en RPA als basis voor data-driven-audit"

Wilbert van Leeuwen, Intelligence Automation Consultant bij Peacock bespreekt een praktijkvoorbeeld rond het continu verkrijgen van klantdata als onderdeel van het auditproces.

"Governance en integratie binnen de 365-omgeving"

Anton Loeffen van Eshgro gaat in op een van de meest gestelde vragen: hoe kunnen alle ontwikkelde rapportages, automations en apps op een slimme wijze geintegreerd en beheerd worden in Teams en de Microsoft 365-omgeving.

4 Hackathon-break-outs

Test en ontdek onder deskundige begeleiding je DAX-skills en laat je uitdagen,  ga samen aan de slag om een WWFT-proces te automatiseren met Automate of ga live aan de slag met het maken van een financieel – of CRM dashboard in Power BI.

"Scenario's voor grote data-infrastructuren"

Klaas Mollema, CEO van Hillstar Business Intelligence legt in begrijpelijk taal uit welke mogelijkheden je als kantoor hebt om te starten met je eigen ‘Data Lake’.

"Het belang van open standaarden"

Zonder open connectiviteit en duidelijk standaarden hebben Data & RPA  een moeilijke toekomst. Onderzoeker Gerard Bottemanne van GBNED laat een krachtig pleidooi horen die je niet wilt missen.

5 Power-Praktijk-voorbeelden die inspireren

Reindert Doorn, adviseur bij DOCCO neemt samen met accountants-kantoren die ver voorop lopen 5 toepassingsscenario’s door rond de inzet van Power BI, Power Automate en Power Apps. 

Vanuit je luie stoel… en #coronaproof

Ga er maar eens lekker voor zitten! Geen files, geen parkeerplaats zoeken. Dit event maak je mee vanuit je huiskamer, eigen werkplek of kantoor. 

Het Data & RPA congres biedt een volwaardig programma, vergelijkbaar met een regulier congres. Je neemt deel via Microsoft Teams en wij zullen zorgen voor de juiste beleving!

We lassen uiteraard de nodige pauzes in om een goede focus te houden.

Praktische informatie

Het online Data & RPA congres vindt plaats op dinsdag 23 maart 2021.

Van 12:15 uur tot 16:45 uur.

Digitale inloop vanaf 12.00 uur.

 

PE accreditatie

Deelname aan het congres levert je 4 PE-punten op waarvoor je een deelname-certificaat ontvangt.

Tickets bestellen

Om bij te dragen aan dit event moet je een ticket voor deelname kopen. De ticketverkoop start halverwege december. Tickets kosten € 99,- per deelnemer. Voor elke extra collega betaal je maar € 49,- per ticket.

Lunch vooraf!

Huh? Ja! Je mist natuurlijk het broodje die je bij een fysiek congres meepakt, dus we sturen je een kleine versnapering toe!

Handige digitale naslag

Mis je onverhoopt een deel omdat je net iets eerder weg moet, of wil je de voorbeelden nog eens terugkijken? Wij regelen dat je digitaal toegang krijgt tot de content van deze dag.

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

Pre-registratie Data & RPA congres 23 maart 2021

De ticketverkoop start binnenkort. Wil je er als eerste bij zijn en gewoon zeker zijn van deelname? Registreer je dan alvast. Je krijgt dan als allereerste bericht om je ticket definitief te maken.

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.