Accountview

Connectoren & Modellen

Voor de integratie van het Microsoft Power Platform en Accountview zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

Power BI Connector

Met de Power BI Connector voor Accountview kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere Accountview administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op (via Accountview.Net), vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw kantoor nodig is. Prijs: vanaf € 25 per maand.

Power BI Template (model)

Met de Power BI Templates voor Accountview kun je direct starten met een handig rapport. Hierin is de verbinding gelegd en het datamodel voorbereid. Ideaal om snel te kunnen starten. Prijs: € 295 per stuk.

Keuze uit: Resultaat, Omzet, Debiteuren, Klanten en Marge.

Let wel. De Power BI Connector is hiervoor vereist!

Power BI Dashboard

Het dashboard bevat de financiële gegevens over omzetten, marges, kosten en resultaten. En verder de openstaande posten van debiteuren en crediteuren, de balansposities en een forecast van omzet en resultaat. 

Het dashboard wordt geïnstalleerd in je eigen online Power BI omgeving, waar je zelf kunt instellen hoe vaak de gegevens ververst moet worden. 

Prijs: vanaf € 25 per maand.

 

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

 

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.