AFAS Software

Connectoren & Modellen

Voor de integratie van het Microsoft Power Platform en AFAS Software zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

Power BI Howto

Zelf aan de slag? Check dit online stappenplan.

Power BI Kit

Met de Power BI Kit voor AFAS kun je voordeling en snel aan de slag. 

Je hebt een handig en werkend voorbeeld voor de verbinding naar AFAS, inclusief een AFAS-GetConnector en uitleg! Binnen 5 minuten werkend! Daarna kun je zelf gaan (uit)bouwen. Prijs: € 195 eenmalig

Power BI Connector - Financieel

Met de Power BI Connector voor AFAS kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere AFAS administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op, vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw kantoor nodig is. Prijs: vanaf € 25 per maand.

Power BI Template (model) - Financieel

Met de Power BI Templates voor AFAS kun je direct starten met een handig rapport. Hierin is de verbinding gelegd en het datamodel voorbereid. Ideaal om snel te kunnen starten. Prijs: €295 per stuk

Keuze uit: Resultaat, Omzet, Debiteuren, Klanten en Marge. 

Let wel. De Power BI Connector is hiervoor vereist!

 

Power BI Template (model) - CRM Kwaliteit

Met de Power BI Templates voor AFAS kun direct starten met een handig rapport. Hierin is de verbinding gelegd en het datamodel voorbereid. Ideaal om snel te kunnen starten. 

Het kwaliteitsmodel omvat een analyse op de datakwaliteit en volledigheidscontroles uitgedrukt in een kwaliteitspercentrage. Samengevat, per relatiebeheerder en door te klikken tot klant. Prijs: €995 eenmalig (inclusief twee uur consultancy om de berekeningen samen te bepalen).

Power BI Dashboard Financieel

Het dashboard bevat de financiële gegevens over omzetten, marges, kosten en resultaten. En verder de openstaande posten van debiteuren en crediteuren, de balansposities en een forecast van omzet en resultaat. 

Het dashboard wordt geïnstalleerd in je eigen online Power BI omgeving, waar je zelf kunt instellen hoe vaak de gegevens ververst moet worden. Prijs: vanaf €25 per maand.

Power Automate Flow Package

Met de Power Automate Flow Package voor AFAS heb je direct een eenvoudig voorbeeld in handen om bij het aanmaken van een klant, direct een Microsoft Teams omgeving aan te maken. Omdat procesautomatisering vaak specifiek is, kun je een consultant inschakelen voor om de flow samen op maat te maken en andere voorbeelden te bedenken. Prijs €195 eenmalig of €495 voor een eigen case samen met onze consultant (2 uur incl.) die ook uitlegt hoe je zelf extra flows aanmaakt in combinatie met AFAS.

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

 

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.