Exact Online

Connectoren & Modellen

Voor de integratie van het Microsoft Power Platform en Exact Online zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

Power BI Connector

Met de Power BI Connector voor Exact Online kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere Exact Online administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op, vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw kantoor nodig is. Prijs: vanaf € 25 per maand.

Power BI Template (model)

Met de Power BI Templates voor Exact Online kun je direct starten met een handig rapport. Hierin is de verbinding gelegd en het datamodel voorbereid. Ideaal om snel te kunnen starten. Prijs: € 295 per stuk.

Keuze uit: Resultaat, Omzet, Debiteuren, Klanten en Marge.

Let wel. De Power BI Connector is hiervoor vereist!

Power BI Dashboard

Het dashboard bevat de financiële gegevens over omzetten, marges, kosten en resultaten. Verder de openstaande posten van debiteuren en crediteuren, de balansposities en een forecast van omzet en resultaat. 

Het dashboard wordt geïnstalleerd in je eigen online Power BI omgeving, waar je zelf kunt instellen hoe vaak de gegevens ververst moet worden. 

Prijs: vanaf € 25 per maand.

 

Power Automate Flow Package

Met de Power Automate Flow Package voor Exact ontvang je een ‘CustomConnector’, een eenvoudig voorbeeld en een uitleg om in Power Automate de API- van Exact aan te spreken. Bijvoorbeeld om geautomatiseerd gegevens op te halen voor automatische signalering. Omdat procesautomatisering vaak specifiek is, kun je een consultant inschakelen voor om een flow samen op maat te maken en andere voorbeelden te bedenken. Prijs € 295 eenmalig of € 595 voor een eigen case samen met onze consultant (2 uur incl.) die ook uitlegt hoe je zelf extra flows aanmaakt in combinatie met Exact.

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

 

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.