KING Software

Connectoren & Modellen

Voor de integratie van het Microsoft Power Platform en KING zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

Power BI Connector

Alle gegevens uit de KING administratie kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meest gebruikte gegevens zijn voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die je simpelweg kunt aanklikken. Ook voor alle vrije rubrieken die je in King hebt gemaakt, zijn als standaard tabellen beschikbaar. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit King inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!. Prijs: vanaf € 25 per maand.

Power BI Template (model)

Met de Power BI Templates voor KING kun je direct starten met een handig rapport. Hierin is de verbinding gelegd en het datamodel voorbereid. Ideaal om snel te kunnen starten. Prijs: € 295 per stuk.

Keuze uit: Resultaat, Omzet, Klanten en Marge.

Let wel. De Power BI Connector is hiervoor vereist!

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

 

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.