Loket.nl

Connectoren & Modellen

Voor de integratie van het Microsofts’ Power Platform en Loket.nl zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

Power BI Connector

Met de Power BI Connector voor Loket kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere Loket administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op, vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw kantoor nodig is.
Prijs: vanaf € 25 per maand.

Power BI Template

Met de Power BI Templates voor Loket kun je direct starten met een handig rapport. Hierin is de verbinding gelegd en het datamodel voorbereid. Ideaal om snel te kunnen starten. Prijs: € 295 per stuk en
€ 695 voor het HR Dashboard

Keuze uit: Verlof & Verzuim, Loonkosten, Medewerkers en HR Dashboard

Let wel. De Power BI Connector is hiervoor vereist!

Power Automate Flow Package

Met de Power Automate Flow Package voor Loket ontvang je een ‘CustomConnector’, een eenvoudig voorbeeld en een uitleg om in Power Automate de API- van Loket aan te spreken. Bijvoorbeeld om geautomatiseerd gegevens op te halen vanuit loonverwerkingen. Omdat procesautomatisering vaak specifiek is, kun je een consultant inschakelen voor om een flow samen op maat te maken en andere voorbeelden te bedenken. Prijs € 195 eenmalig of € 495 voor een eigen case samen met onze consultant (4 uur incl.) die ook uitlegt hoe je zelf extra flows aanmaakt in combinatie met Loket.

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

 

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.