NMBRS

Connectoren & Modellen

Voor de integratie van het Microsofts’ Power Platform en NMBRS zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

Power BI Connector

Met de Power BI Connector voor Nmbrs kun je eenvoudig gegevens inlezen In Power BI vanuit je administraties. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en Nmbrs met elkaar te koppelen. Binnen 10 minuten kun je zelf met de data aan de slag. Ook zorgen we ervoor dat de technische namen van tabellen en velden zijn omgezet naar namen die voor elke gebruiker te begrijpen zijn.

Prijs: vanaf € 25 per maand.

Power BI Template (model)

De templates zijn complete Power BI dashboard templates, gekoppeld met Nmbrs. Je kunt ze downloaden als PBIT-bestand, dat je opent in Power BI Desktop. Vervolgens heb je de beschikking over het volledige dashboard, inclusief het onderliggende datamodel. Je kunt het dashboard naar wens aanpassen en uitbreiden. Ideaal om snel te kunnen starten. Prijs: vanaf € 295 per stuk

Keuze uit: Loonkosten, Verlof & Verzuim, Medewerkers en HR Dashboard

Let wel. De Power BI Connector is hiervoor vereist!

Power BI Kit

Met de Power BI Kit voor NMBRS kun je voordelig en snel aan de slag. Je hebt een handig en werkend voorbeeld voor de verbinding naar NMBRS, inclusief een uitgebreide uitleg voor uitbreiding van de tabellen!

Binnen 5 minuten werkend! Daarna kun je zelf gaan (uit)bouwen.

Prijs: € 395 eenmalig

Power Automate Flow Package

Met de Power Automate Flow Package voor NMBRS  ontvang je een ‘CustomConnector’, een eenvoudig voorbeeld en een uitleg om in Power Automate de API- van NMBRS aan te spreken. Bijvoorbeeld om geautomatiseerd gegevens op te halen vanuit loonverwerkingen. Omdat procesautomatisering vaak specifiek is, kun je een consultant inschakelen voor om een flow samen op maat te maken en andere voorbeelden te bedenken. Prijs € 295 eenmalig of € 895 voor een eigen case samen met onze consultant (4 uur incl.). Ondersteuning wordt bij deze connector zéér sterk aanbevolen.

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

 

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.