PKIsigning

Connectoren & Modellen

Voor de integratie van het Microsoft Power Platform en PKIsigning zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

PKIsigning - Power Automate

PKIsigning heeft een gecertificeerde Microsoft PowerPlatform connector. Deze koppeling is door iedere PKIsigning klant direct te gebruiken in het Microsoft PowerPlatform. Je kunt hiermee standaard handelingen robotiseren om zo tijd te besparen in de afwikkeling van documenten. Met de connector kun je bijvoorbeeld:

  • Automatisch documenttemplates vullen en geautomatiseerd ter ondertekening aanbieden via PKIsigning aan derden. Dit kan super handig zijn bij Offertes of Arbeidsovereenkomsten.
  • Nadat het document is getekend kun je het ook geautomatiseerd laten archiveren in Sharepoint of een DMS systeem.
  • Je kan documenten ook veilig afleveren met de connector als alternatief voor de mail.

Een voorbeeld flow in PowerAutomate kan er zo uitzien:

Bekijk ook de video van PKIsigning met een voorbeeld en de toelichting op de werking van de connector. PowerPlatform Connector – PKIsigning | Accountancy Powerplatform (power-platform.nl)

Wil je meer weten over deze gecertificeerde Microsoft koppeling? Neem dan contact op met PKIsigning of ga naar de onderstaande linkjes.

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

 

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.