Simplicate

Connectoren & Modellen

Voor de integratie van het Microsofts Power Platform en Simplicate zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

Power BI How-to

Zelf aan de slag? Check dit online stappenplan.

Power BI Template (model) - CRM en Projecten

  Met de Power BI Template voor Simplicate kun je direct starten met een handige rapportenset. Hierin is de verbinding gelegd en het datamodel voorbereid. Ideaal om snel te kunnen starten. 

Het uitgebreide model omvat een analyse op het klantenbestand, urenproductie, declarabiliteit, verlofsaldi, projectoverzicht, abonnementen, regie(uren), vaste prijsprojecten en jaarwerkplanning. Voorzien van handige filter/slicers. Prijs: € 1495 eenmalig (inclusief twee uur consultancy om de berekeningen samen te bepalen).

Power Automate Flow Package

Met de Power Automate Flow Package voor Simplicate heb je direct een eenvoudig voorbeeld in handen om bij het aanmaken van een klant, direct een Microsoft Teams omgeving aan te maken. Omdat procesautomatisering vaak specifiek is, kun je een consultant inschakelen voor om de flow samen op maat te maken en andere voorbeelden te bedenken. Prijs € 195 eenmalig of € 495 voor een eigen case samen met onze consultant (2 uur incl.) die ook uitlegt hoe je zelf extra flows aanmaakt in combinatie met Simplicate.

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

 

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.