Snelstart

Connectoren & Modellen

Voor de integratie van het Microsoft Power Platform en Snelstart zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

Power BI Connector

Met de Power BI Connector voor Snelstart kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere Snelstart administraties. Een groot voordeel is dat je de data uit SnelStart kunt combineren met gegevens uit andere databronnen. Bijvoorbeeld de openstaande posten uit SnelStart gecombineerd met de verkooporders uit een extern ERP-systeem. Zo creëer je nieuwe inzichten die nu niet voorhanden zijn.

Prijs: vanaf € 25 per maand.

Power BI Template (model)

Met de Power BI Templates voor Snelstart kun je direct starten met een handig rapport. Hierin is de verbinding gelegd en het datamodel voorbereid. Ideaal om snel te kunnen starten. Prijs: € 295 per stuk.

Keuze uit: Klanten, Omzet, Debiteuren en Marge.

Let wel. De Power BI Connector is hiervoor vereist!

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

 

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.