YUKI

Connectoren & Modellen

Voor de integratie van het Microsoft Power Platform en YUKI zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

Power BI Template (model) - administraties

Met de Power BI Template voor YUKI kun je direct starten met een handige basis rapportenset. Hierin is de verbinding naar YUKI gelegd en het datamodel voorbereid. Ideaal om snel te kunnen starten. 

Het geeft de unieke mogelijkheid om data tussen verschillende administraties te benchmarken. Tevens stelt het je in staat om snel te analyseren welke administraties in aanmerking komen voor bepaalde regelingen. Denk bijvoorbeeld aan NOW, klein. investeringsaftrek etc.
Bij afname is een één-op-één trainingssessie inbegrepen om te leren zelf aan de slag te gaan met de data uit YUKI. Prijs: € 1495 eenmalig

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

 

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.