Extra verdieping

In-company, klassikaal en gewoon online. Bepaal wat voor jou werkt! 

Natuurlijk kun je ook op youtube al hele leuke filmpjes bekijken over Power BI, Power Automate en Power Apps. Onze ervaring is echter, dat je effectiever leert als je een training volgt. Je maakt dan bewust ruimte in je agenda, werkt aan praktijkcases en krijgt direct hulp van de docent, zodat je niet vastloopt. 

Maak een keuze uit inhoudelijke introductiesessies (webinar), instaptrainingen of trainingen op gevorderd niveau.

Iets anders in gedachten? Vraag een offerte aan

Trainingen die je in de praktijk verder helpen.

De trainingen die we organiseren vanuit het Powerplatform voor accountants worden gegeven door docenten met kennis van de branche. Zo kunnen we beter ingaan op de vragen die je hebt.

Mocht een docent onverhoopt beperkte ervaring in onze sector hebben, dan schuift altijd een adviseur van DOCCO aan die helpt bij de praktijkvertaling. Daar zorgen we voor!

Special: De training Power Automate voor gevorderden wordt gegeven met een gastdocent van Microsoft zelf!

Cloud als basis voor  een zonnige start 

Geen papieren hand-outs natuurlijk. De trainingen worden gegeven aan de hand van online (demo)omgevingen of bijvoorbeeld Power BI desktop. De theorie presenteren we met Powerpoint of Sway. 

Deze administratie- en accountantskantoren zijn al getraind..

In 2019 zijn we begonnen met een aantal 365 (flow) en Power BI trainingen. Sindsdien de start hebben we al 154 deelnemers op onze trainingen gehad! De deelnemers komen van uiteenlopende kantoren. Van zelfstandigen tot deelnemers van middelgrote SRA-kantoren. Daarnaast verzorgen we de alle instaptrainingen Power BI voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen! Als NOAB-lid kun je daar ook aan deelnemen.

Het trainingsaanbod voor 2021 is vernieuwd en uitgebreid!

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

Registratie Data & RPA congres 23 maart 2021

De ticketverkoop is gestart binnenkort is gaat via een apart registratieformulier. Ben jij erbij?

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.