Handige voorbeelden

Om je te inspireren en om elkaar vooruit te helpen.
We plaatsen regelmatig nieuwe voorbeelden.

Wat heb jij ontwikkeld? Deel je voorbeelden met ons. Wij plaatsen ze graag en jij ontvangt een leuke attentie! We plaatsen het liefst (screencast) video’s. En helpen je daar graag bij. Geef ons een seintje via het contactformulier!

PowerPlatform Connector – PKIsigning

PowerPlatform Connector – PKIsigning

In deze video zie je hoe je de nieuwe PowerPlatform connector van PKIsigning kunt gebruiken in de praktijk. Ondertekenplatform PKIsigning heeft een PowerPlatform connector op de markt gebracht. Dit stelt organisaties in staat om documentprocessen te automatiseren. De...

Power Automate & Loket

Power Automate & Loket

Met behulp van Microsoft Power Automate kun je super snel gegevens ophalen voor procesautomatisering. Bijvoorbeeld aangiftegegevens.

Inspiratievideo: Grip op al je taken met Microsoft To Do

Inspiratievideo: Grip op al je taken met Microsoft To Do

Inspiratievideo: Grip op al je taken met Microsoft To Do  Mis je ook het overzicht en de grip op je taken door al de diverse communicatie kanalen? In deze video legt Mitchel uit hoe hij Microsoft To Do gebruikt en hij zijn taken uit mails, teams en eigen takenlijstjes...

Power Automate in Power BI (1)

Power Automate in Power BI (1)

In de april 2021 update van Power BI Desktop is een hele handige visual toegevoegd, waarmee je vanuit een Power BI rapport direct een Power Automate flow kunt starten. Dit maakt het mogelijk om acties te starten, rechtstreeks vanuit Power BI.

AuditCase en Power Automate koppelen

AuditCase en Power Automate koppelen

Er zijn binnen Power Automate verschillende standaard connectoren met de diverse onderdelen van 365 zoals OneDrive, Sharepoint, Outlook en in dit artikel leggen we uit hoe je deze koppelt aan AuditCase.

Videovoorbeeld inzet Power Platform bij deFinanseurs

Videovoorbeeld inzet Power Platform bij deFinanseurs

Ingezonden praktijkvoorbeeld van Ruben Wijers | deFinanseurs. Ruben maakt binnen zijn kantoor op een slimme wijze gebruik van Power Apps, Power Automate en Power BI binnen Microsoft Teams voor het verkrijgen van beter inzicht en grip op de kwaliteit van administraties.

PSA365 en Power Automate koppelen

PSA365 en Power Automate koppelen

In deze how-to laat ik je in een paar stappen zien hoe je eenvoudig een gegevensverbinding vanuit Power Automate maakt met PSA365. Een geïntegreerd platform voor de accountancy bestaande uit Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Project Service Automation en Dynamics 365 Business Central.

Power BI Connector voor Snelstart

Power BI Connector voor Snelstart

Met de Power BI Connector voor Snelstart kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere Snelstart administraties. Een groot voordeel is dat je de data uit SnelStart kunt combineren met gegevens uit andere databronnen. Zo creëer je nieuwe inzichten die nu niet voorhanden zijn.

Power BI: Dynamics 365 Sales en Business Central

Power BI: Dynamics 365 Sales en Business Central

In deze video legt Mignon Coenen uit hoe je eenvoudig met behulp van Power BI, data kunt ophalen uit twee verschillende bronnen uit het Dynamics Platform. Met behulp van Power BI desktop wordt op basis van standaard Microsoft connectoren data opgehaald uit Dynamics 365 (online) én uit Dynamics 365 Business Central.

Zelf een compliance-bot bouwen – deel 2

Zelf een compliance-bot bouwen – deel 2

Met behulp van Microsoft Power Automate en Power Virtual Agent kun je collega’s helpen met interne compliance vragen binnen Teams. Deel 2 – de bot gegevens over de (WWFT)-identificatie laten ophalen uit je CRM systeem.

PSA365 en Power BI koppelen

PSA365 en Power BI koppelen

In deze how-to laat ik je in een paar stappen zien hoe je eenvoudig een gegevensverbinding vanuit Power BI maakt met PSA365. Een geïntegreerd platform voor de accountancy bestaande uit Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Project Service Automation en Dynamics 365 Business Central. Het gaat om een directe verbinding gebruik makend van de standaard Microsoft mogelijkheden.

Zelf een compliance-bot bouwen – deel 1

Zelf een compliance-bot bouwen – deel 1

Met behulp van Microsoft Power Automate en Power Virtual Agent kun je collega’s helpen met interne compliance vragen binnen Teams. Deel 1 – maak de bot, maak een eenvoudige Q&A en publiceer de bot.

Power BI Tip: kolom verwijderen

Power BI Tip: kolom verwijderen

In dit artikel geven we je een handige tip waarmee je mogelijke toekomstige problemen in je Power BI rapport kunt voorkomen. Zeker wanneer je data inleest vanuit Excel of een CSV-bestand, dan kun je hier je voordeel mee doen.

Organiseer je certificaatbeheer

Organiseer je certificaatbeheer

Hoe je Automate kunt inzetten om je tijdig te herinneren als beroeps- persoonsgebonden of organisatiecertificaten komen te vervallen. In dit videovoorbeeld: Het aanmaken van een List, Het toevoegen van een herinnering met Power Automate, Het toevoegen van een flow-bot bericht in Teams met Power Automate.

Via Automate goedkeuring vragen en aanmaken Teams

Via Automate goedkeuring vragen en aanmaken Teams

Dankzij Microsoft Forms, SharePoint and Power Automate kun je in 20 minuten een eenvoudig proces opzetten voor het goedkeuren en vervolgens automatisch aanmaken van een Teamssite. Handig als je graag ‘in control’ wilt zijn,

Covid-19 Gasten registratie app

Covid-19 Gasten registratie app

Met Microsoft Forms, PowerAutomate en Excel maak je snel een simpel een registratie systeem. Je kunt dit eventueel uitbreiden met een Microsoft Teams koppeling zodat elke medewerker een berichtje krijgt als de klant is geregistreerd.

Simplicate en Power BI koppelen

Simplicate en Power BI koppelen

In deze howto laat ik je in een paar stappen zien hoe je eenvoudig een gegevensverbinding vanuit Power BI maakt met Simplicate. Een online softwarepakket voor relatie- en projectbeheer.

Wat kunnen we voor jou doen?

We komen graag met je in contact en zijn erop gebrand om je vooruit te helpen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je ontwikkeling of project. Vul het slimme contactformulier in en je hoort van ons team!

Inschrijving trainingen en webinars

De data, tijdsduur, kosten en locatie van de verschillende trainingen verschijnen in het formulier. Als gevolg van Covid19 kunnen trainingen op locatie worden omgezet naar een online-training via Teams.